Τα καλύτερα αφροδισιακά της φύσης

Τα καλύτερα αφροδισιακά της φύσης

Τα καλύτερα αφροδισιακά της φύσης

 Maca

Ένα ιδιαίτερα γνωστό και εμπορικό βότανο που ενισχύει την αντρική libido. Η maca είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία και ειδικότερα σε σελήνιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, και σίδηρο, ενώ περιέχει λιπαρά οξέα, μεταξύ άλλων λινολεϊκο οξύ, παλμιτικο οξύ, και ελαϊκά οξέα, καθώς επίσης και πολυσακχαρίτες.

Μικρής κλίμακας κλινικές δοκιμές σε άντρες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα από maca μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο, καθώς και την ερωτική διάθεση.

Το μεγαλύτερο πλεονέντημα αυτού του βοτάνου είναι ότι είναι φυσικό και δεν συνηθίζεται

Σε τι μορφή την βρίσκουμε

 

Η Maca κυκλοφορεί σε φυσική μορφή σκόνης και σε χάπια. Η σκόνη είναι πολύ πιο φυσική και αποροφάται καλύτερα απ’ο τον οργανισμό

 

Τι πρέπει να προσέχουμε οταν την αγοράζουμε

Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που κοιτάμε είναι η ποιότητα. Έτσι πρέπει να αγοράζουμε από έμπειρα και πιστοποιημένα καταστήματα που διασφαλίζουν τις συνθήκες αποθύκευσης των βοτάνων, καθώς και την καθαρότητά τους.

 

Τρόπος χρήσης

Τρόπος χρήσης : 3 έως 5 γραμμάρια την ημέρα κυρίως πρωϊνές ώρες. Μπορείτε να τη διαλύσετε και σε νερό, χυμό φρούτων (κυρίως γκείπφρουτ), γιαούρτι, δημητριακά, φρουτοσαλάτες κ.α.

 

 

Horny Goat-Epimedium

Το Horny Goat είναι ένα καλλωπιστικό φυτό με μεγάλη και πλούσια ιστορία κυρίως στην Κίνα. Από τα αρχαία χρόνια ήταν γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητές του στην τόνωση της ερωτικής διάθεσης σε γυναίκες και άνδρες, ενώ οι πρόσφατες έρευνες απέδειξαν ότι αποτελεί ιδανική πηγή ζωτικής ενέργειας για τον αντρικό οργανισμό.ο Horny Goat Weed αναστέλλει το ένζυμο ακετυλοχολινεστεράση (AChE). Αναστέλλοντας το AChE, οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα των βασικών νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Το Horny Goat Weed αυξάνει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για τη σεξουαλική επιθυμία.

Προγενέστερες μελέτες επικεντρώθηκαν στις τονωτικές του ιδιότητες (πέραν της σεξουαλικής διέγερσης και αύξησης της τεστοστερόνης), ιδιαίτερα για την καρδιά, τα νεφρά και το συκώτι. Το Epimedium φαίνεται επίσης να τονώνει νεύρα σε όλο το σώμα, ιδιαίτερα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Λέγεται επίσης ότι έχει αντιπηκτικές, υποτασικές και αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες, καθώς και τη δυνατότητα να βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Στη μηνιαία έκδοση της Αmerican Chemical Association, που κυκλοφόρησε μόλις στις 24 Οκτωβρίου, ­δημοσιεύονται τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε η ομάδα του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Mario Dell’ Agli για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της στυτικής δυσλειτουργίας που έχει η ικαριίνη, η δραστική ουσία του φυτού Epimedium, η οποία κατά τους ερευνητές έχει σοβαρές πιθανότητες να αποτελέσει τη βάση ενός νέου σκευάσματος που θα ανταγωνιστεί το sildenafil, τη χημική δραστική ουσία του Viagra. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το Epimedium έχει αντίστοιχα αποτελέσματα χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες (εξάψεις, πονοκεφάλους κ.ά.). Το Epimedium ή στα κινεζικά Yin Yang Huo, δηλαδή βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ, το οποίο στα αγγλικά εύγλωττα ονομάζεται Horny Goat Weed, δηλαδή «Βότανο του Βαρβάτου Τράγου», καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ασίας και της Ευρώπης για καλλωπιστικούς σκοπούς, ενώ αποτελεί ενδημι­κό φαρμακευτικό φυτό της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και ως το κατεξοχήν φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Η δράση του ανακαλύφτηκε όταν διαπιστώθηκε η αλλαγή στη συμπεριφορά των ζώων που είχαν βοσκήσει τα φύλλα του.

Σε τι μορφή τo βρίσκουμε

To Horny Goat κυκλοφορεί σε φυσική μορφή σκόνης και σε χάπια. Η σκόνη είναι πολύ πιο φυσική και αποροφάται καλύτερα από τον οργανισμό

 

Τι πρέπει να προσέχουμε οταν την αγοράζουμε

Το epimedium έχει διάφορες ουσίες. Αυτή όμως που σχετίζεται με την λιμπιτο είναι η ικαριίνη. Πρέπει λοιπόν το προιόν που αγοράζουμε να έχει μεγάλη συγκέντρωση ικαριίνης.

Επίσης οι συνθήκες αποθύκευσης συμβάλουν στην ποιότητα του προιόντος

 

Τρόπος χρήσης

2 κουτ. γλυκού για τους άντρες και 1 κουτ. του γλυκού για τις γυναίκες διαλυμένη σε νερό. Να λαμβάνεται απογευματινές ώρες.

 

 

"