Κεράσι Οσμωτικό Χωρίς Ζαχαρη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
*
2,80€
Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγοράσαν επίσης

Goji Berries Καρποί Γκοτζι

Το Νο1 αντιοξειδωτικό ! Από τα 8.000 τρόφιμα και βότανα, που είναι γνωστά στο Θιβέτ και την Κίνα και χρησιμοποιούνται από τη λαϊκή ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια, τα θιβετιανά Goji θεωρούνται η νούμερο ένα τροφή.
1,66€

Brahmi σκόνη

Τονώνει τον εγκέγαλο! Το Brahmi χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ινδική ιατρική Αγιουρβέδα ως τονωτικό των νεύρων και βελτιώνει την μνήμη και την ψυχική λειτουργία.
5,50€

Moringa σκόνη

Το Δέντρο Θαύμα ! Τα διάφορα συστατικά του Moringa είναι γνωστό ότι έχουν, μεταξύ άλλων ιδιοτήτων, αντι-διαβητικές, αντι-υπερτασικές, αντι-φλεγμονώδείς, αντι-μικροβιακές, αντι-ιικές, αντι-παρασιτικές και αντι-καρκινικές ιδιότητες.
5,60€

Acai Berry σκόνη

Το Υπερ-Φρούτο ! Το Acai είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 & 6, λιπαρά οξέα, βιταμίνες A, C, D, E, B1, B2, B3, B6 & B12, μέταλλα, ανθοκυάνες, φυτικές ίνες και στερόλες. Επίσης, περιέχει υψηλά επίπεδα σιδήρου, ασβεστίου και υδατανθράκων, θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.
12,00€
"