Καρδιά Χοληστερίνη Σάκχαρο

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Acai Berry σκόνη

Το Υπερ-Φρούτο ! Το Acai είναι εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ωμέγα 3 & 6, λιπαρά οξέα, βιταμίνες A, C, D, E, B1, B2, B3, B6 & B12, μέταλλα, ανθοκυάνες, φυτικές ίνες και στερόλες. Επίσης, περιέχει υψηλά επίπεδα σιδήρου, ασβεστίου και υδατανθράκων, θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.
12,00€

Alfa Alfa σκόνη

Το πράσινο που αποτοξινώνει! Το Alfa Alfa περιέχει οκτώ απαραίτητα για τον οργανισμό αμινοξέα και είναι χρήσιμο για τη θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, των νεφρών και της ουροδόχου κύστης.
3,40€

Ashwagandha σκόνη

Τροφή για το μυαλό! Το βότανο αυτό βελτιώνει τη νοητική ικανότητα και συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση στην εργασία. Χρησιμοποιείται κατά του Alzheimer, της απώλειας μνήμης και της αϋπνίας.
6,00€

Astragalus σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
6,50€ 4,55€

Barley Grass Κριθαρόχορτο σκόνη

Πλουσιο σε Β1 ,ασβέστιο και σίδηρο ! Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το Κριθαρόχορτο περιέχει 30 φορές περισσότερη Β1 και 11 φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα. Περιέχει 5 φορές περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι. Περιέχει, τέλος, 7 φορές περισσότερη C από τα πορτοκάλια!
3,60€

Blueberry καρποί

Το σύγχρονο "ελιξίριο της νεότητας" ! Επιστημονικές μελέτες προσθέτουν συνεχώς νέα θαυματουργά χαρακτηριστικά στον καρπό αυτό, που είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α,C,E , Β- καροτίνη, ιχνοστοιχεία, κάλλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο και φυτικές ίνες.
3,50€
"