Όλες οι Υπερτροφές

Υπερτροφές απ΄ όλο τον κόσμο ,πλούσιες σε θρεπτικά συστατικα, βιταμίνες και μέταλλα. Η διατροφική τους αξία είναι πολύ μεγαλύτερη των υπολοίπων τροφών ενώ μικρή ποσότητά τους επαρκεί για τον εφοδιασμό του οργανισμού μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Οι κατανάλωση υπερτροφών προάγει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ μειώνει το αίσθημα κόπωσης προσδίδοντας μεγαλύτερη αντοχή και ενέργεια. Βοηθάει στην δέσμευση των ελεύθερων ριζών που είναι κύρια πηγή γήρανσης,τονώνει με φυσικό τρόπο και ομαλοποιεί την λειτουργία πολλών ζωτικών οργάνων.

 

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Astragalus σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
6,50€ 4,55€

Baobab σκόνη

Το "Δέντρο της Ζωής" ! Η σκόνη από το φρούτο του "Δέντρου της Ζωής" προσφέρει στον οργανισμό απαραίτητα αντιοξειδωτικά και μέταλλα, μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C και μηλικού οξέως για τόνωση και ενέργεια.
5,30€

Barley Grass Κριθαρόχορτο σκόνη

Πλουσιο σε Β1 ,ασβέστιο και σίδηρο ! Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το Κριθαρόχορτο περιέχει 30 φορές περισσότερη Β1 και 11 φορές περισσότερο ασβέστιο από το γάλα. Περιέχει 5 φορές περισσότερο σίδηρο από το σπανάκι. Περιέχει, τέλος, 7 φορές περισσότερη C από τα πορτοκάλια!
3,60€

Blueberry καρποί

Το σύγχρονο "ελιξίριο της νεότητας" ! Επιστημονικές μελέτες προσθέτουν συνεχώς νέα θαυματουργά χαρακτηριστικά στον καρπό αυτό, που είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α,C,E , Β- καροτίνη, ιχνοστοιχεία, κάλλιο, μαγνήσιο, φωσφόρο και φυτικές ίνες.
3,50€

Brahmi σκόνη

Τονώνει τον εγκέγαλο! Το Brahmi χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή ινδική ιατρική Αγιουρβέδα ως τονωτικό των νεύρων και βελτιώνει την μνήμη και την ψυχική λειτουργία.
5,50€

Cacao Beans

Πλούσιο σε Αντιοξειδωτικά! Οι ωμοί βιολογικοί καρποί του κακάο είναι από τις πιο πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών και χάρη σε αυτές εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και είναι ευεργετικοί για την πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ και την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
2,80€
"