Όλες οι Υπερτροφές

Υπερτροφές απ΄ όλο τον κόσμο ,πλούσιες σε θρεπτικά συστατικα, βιταμίνες και μέταλλα. Η διατροφική τους αξία είναι πολύ μεγαλύτερη των υπολοίπων τροφών ενώ μικρή ποσότητά τους επαρκεί για τον εφοδιασμό του οργανισμού μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Οι κατανάλωση υπερτροφών προάγει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ μειώνει το αίσθημα κόπωσης προσδίδοντας μεγαλύτερη αντοχή και ενέργεια. Βοηθάει στην δέσμευση των ελεύθερων ριζών που είναι κύρια πηγή γήρανσης,τονώνει με φυσικό τρόπο και ομαλοποιεί την λειτουργία πολλών ζωτικών οργάνων.

 

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Noni Σκόνη

Το Νόνι περιέχει πολλά αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά συστατικά, βιταμίνες (A, C, E, B1, B2, B6), πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία
7,00€

Pea Protein, Πρωτεϊνη αρακά σκόνη

Φυτική Πρωτείνη με 85% συγκεντρωση! Το προϊόν αυτό περιέχει 85,5% πρωτεΐνη που έχει απομονωθεί από τα μπιζελια και δεν περιέχει πρωτεΐνη άλλης προελεύσεως, π.χ. από σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά, σόγια ή ζωικά τρόφιμα. Για το λόγο αυτό είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους χορτοφάγων. Δεν περιέχει μεταλλαγμένα στοιχεία (GMO free) και είναι υποαλλεργικό.
3,00€

Psyllium Ψυλλιο

Προστατεύει το γαστρεντερικό σύστημα! Χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές περιπτώσεις όπως ευερέθιστο έντερο, δυσκοιλιότητα, υπερχοληστερολαιμία, παχυσαρκία. Το ψύλλιο κατακρατά νερό σε ποσοστό 1/6 του βάρους του. Επίσης, διατηρεί το περιεχόμενο του εντέρου μαλακό, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα την ταχεία και χωρίς πόνο αφόδευση.
2,73€

Reishi Mushroom Γανόδερμα σκόνη

Το κορυφαίο Μανιτάρι ! Το Γανόδερμα είναι ένα μανιτάρι το οποίο χρησιμοποιείτο στην Ιαπωνία και στην Κίνα για πάνω από 2.000 χρόνια στα πλαίσια της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρική, και θεωρείτο το βότανο που μπορούσε να εξασφαλίσει την νεότητα και την μακροζωία.
7,00€

Rhodiola Rosea σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
14,30€ 10,01€

Rice Protein πρωτεϊνη ρυζιού σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
2,50€
"