Όλες οι Υπερτροφές

Υπερτροφές απ΄ όλο τον κόσμο ,πλούσιες σε θρεπτικά συστατικα, βιταμίνες και μέταλλα. Η διατροφική τους αξία είναι πολύ μεγαλύτερη των υπολοίπων τροφών ενώ μικρή ποσότητά τους επαρκεί για τον εφοδιασμό του οργανισμού μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Οι κατανάλωση υπερτροφών προάγει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ μειώνει το αίσθημα κόπωσης προσδίδοντας μεγαλύτερη αντοχή και ενέργεια. Βοηθάει στην δέσμευση των ελεύθερων ριζών που είναι κύρια πηγή γήρανσης,τονώνει με φυσικό τρόπο και ομαλοποιεί την λειτουργία πολλών ζωτικών οργάνων.

 

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Rosehip Άγριας Τριανταφυλλιάς σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
4,00€

Schisandra Σισάντρα Σκόνη

Το Schisandra χρησιμοποιείται ως "προσαρμογόνο" για την αύξηση του ανοσοποιητικού, το άγχος, την αύξηση της ενέργειας, της φυσικής απόδοσης και της αντοχής.
8,00€

Spirulina Σπιρουλίνα σκόνη

Η τροφή των Αστροναυτών της NASA! H σπιρουλίνα είναι το θαύμα της φύσης. Είναι ένα φύκι το οποίο περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και λέγεται ότι ενισχύει την άμυνα του οργανισμού προσφέροντας ενέργεια, διαύγεια και αντοχή.
3,50€

Suma Root σκόνη

Η τροφή του αθλητή! Η ρίζα Suma χρησιμοποιείται από πολλούς αθλητές παγκοσμίως για την ενίσχυση της απόδοσής τους. Μάλιστα αποκαλείται και «το Ρωσικό Μυστικό», αφού χρησιμοποιήθηκε από τους Ρώσους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων .
7,00€

Tribulus Terrestris Τριβόλι σκόνη

Φυσική υποστήριξη Γονιμότητας! Το Tribulus terrestris έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην αρχαία Ελλάδα, την Ινδία και την Αφρική για την υποστήριξη της γονιμότητας και την ανανέωσης του σώματος.
6,00€

Wheatgrass powder, σιταρόχορτο σκόνη

Για αποτοξίνωση και Αναγέννηση! Το σιταρόχορτο έχει ευρέως αναγνωριστεί για τις καθαριστικές, αποτοξινωτικές του ιδιότητες, την ικανότητα αναγέννησης κυττάρων και την ευκολία στη χρήση και την αφομοίωση από όλους τους οργανισμούς.
3,04€
"