Όλες οι Υπερτροφές

Υπερτροφές απ΄ όλο τον κόσμο ,πλούσιες σε θρεπτικά συστατικα, βιταμίνες και μέταλλα. Η διατροφική τους αξία είναι πολύ μεγαλύτερη των υπολοίπων τροφών ενώ μικρή ποσότητά τους επαρκεί για τον εφοδιασμό του οργανισμού μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Οι κατανάλωση υπερτροφών προάγει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ μειώνει το αίσθημα κόπωσης προσδίδοντας μεγαλύτερη αντοχή και ενέργεια. Βοηθάει στην δέσμευση των ελεύθερων ριζών που είναι κύρια πηγή γήρανσης,τονώνει με φυσικό τρόπο και ομαλοποιεί την λειτουργία πολλών ζωτικών οργάνων.

 

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Guarana, γκουαράνα σκόνη

Ενισχύει τις αθλητικές επιδόσεις και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.Βοηθάει μέσω του εγκεφάλου την σωματική απόδοση, όπως επίσης και την πνευματική απόδοση επίσης βοηθάει με την περιεκτικότητά της σε καφεΐνη στην απελευθέρωση ενέργειας από τον μεταβολισμό του λίπους (λιπόλυση).
9,30€

He Shou Wu (Fo ti) σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
13,40€ 8,04€

Horny Goat σκόνη

To No1 φυτικό αφροδισιακό.Το Horny Goat Weed αναστέλλει το ένζυμο ακετυλοχολινεστεράση (AChE). Αναστέλλοντας το AChE, οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα των βασικών νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Το Horny Goat Weed αυξάνει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για τη σεξουαλική επιθυμία.
8,50€

Kale Σκόνη

Το λάχανο kale υποστηρίζει την υγιή αποτοξίνωση και λειτουργία του ήπατος & τα υγιή κύτταρα.
4,50€

Kelp Φύκια σκόνη

Το Kelp έχει φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Περιέχει 46 μεταλλικά στοιχεία (Μαγνήσιο, Σίδηρο, Ασβέστιο), 14 αμινοξέα και 11 θρεπτικά συστατικά. Είναι φυσικό διουρητικό και βοηθά στον έλεγχο του βάρους και την αποτοξίνωση του οργανισμού.
3,50€

Lucuma σκόνη

O χρυσός των Ίνκα, όπως χαρακτηρίζεται ,θεωρείται αντικαταθλιπτικό, χαλαρωτικό του νευρικού συστήματος και η κατανάλωσή του συνδέεται με την προστασία του DNA.
5,20€
"