Καρδιά Χοληστερίνη Σάκχαρο

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Goji Berries Καρποί Γκοτζι

Το Νο1 αντιοξειδωτικό ! Από τα 8.000 τρόφιμα και βότανα, που είναι γνωστά στο Θιβέτ και την Κίνα και χρησιμοποιούνται από τη λαϊκή ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια, τα θιβετιανά Goji θεωρούνται η νούμερο ένα τροφή.
1,66€

Golden Incan Berries Χρυσά Μούρα

Πλούσιο σε βιταμίνες ,μέταλλα και ιχνοστοιχεία.Τα χρυσά μούρα είναι πολύ καλή πηγή βιταμίνης B (βιοφλαβονοειδή), πηκτίνης, φώσφορου, ασβεστίου, ψευδάργυρου, βιταμίνης Α,C, B1,B2, B6 και B12. Έχουν περιεκτικότητα 16% σε πρωτεΐνες και περισσότερες φυτικές ίνες από τα βατόμουρα, τα δαμάσκηνα, τις σταφίδες, τα βερίκοκα.
3,00€

Gotu Kola σκόνη

Κατά του στρές και της κατάθλιψης.Στην Ινδία το Gotu Kola θεωρείται ίσως το πιο 'πνευματικό' από όλα τα βότανα. Θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά αναζωογονητικά βότανα στην Αγιουβερδική ιατρική.
5,40€

Graviola σκόνη

Graviola,το θαυματουργό δέντρο! Από άποψη θρεπτικής αξίας, το graviola είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και κυρίως φρουκτόζη. Επίσης, περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη B1 και βιταμίνη B2.
4,00€

He Shou Wu (Fo ti) σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
13,40€ 8,04€

Horny Goat σκόνη

To No1 φυτικό αφροδισιακό.Το Horny Goat Weed αναστέλλει το ένζυμο ακετυλοχολινεστεράση (AChE). Αναστέλλοντας το AChE, οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα των βασικών νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Το Horny Goat Weed αυξάνει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για τη σεξουαλική επιθυμία.
8,50€
"