Όλες οι Υπερτροφές

Υπερτροφές απ΄ όλο τον κόσμο ,πλούσιες σε θρεπτικά συστατικα, βιταμίνες και μέταλλα. Η διατροφική τους αξία είναι πολύ μεγαλύτερη των υπολοίπων τροφών ενώ μικρή ποσότητά τους επαρκεί για τον εφοδιασμό του οργανισμού μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Οι κατανάλωση υπερτροφών προάγει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ μειώνει το αίσθημα κόπωσης προσδίδοντας μεγαλύτερη αντοχή και ενέργεια. Βοηθάει στην δέσμευση των ελεύθερων ριζών που είναι κύρια πηγή γήρανσης,τονώνει με φυσικό τρόπο και ομαλοποιεί την λειτουργία πολλών ζωτικών οργάνων.

 

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Γλυκομαννάνη (konjac powder,glucomannan)

Συμβάλει στην απώλεια βάρους! Η γλυκομαννάνη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και μελετήθηκε από τους Κινέζους, ενώ οι θεραπευτικές της ιδιότητες περιεγράφηκαν για πρώτη φορά στο Shen Nong Materia Medica (κινέζικο βιβλίο γεωργικών και φαρμακευτικών φυτών) κατά τη διάρκεια της Δυτικής Δυναστείας των Χαν.
4,95€

Ερυθριτόλη Κρυσταλλική

Η ερυθριτόλη είναι μια γλυκαντική ουσία χαμηλής θερμιδικής αξίας.
1,00€

Ιπποφαές Hippophaes καρπός

Ο φυσικός διατροφικός θυσαυρός! Το Ιπποφαές ανήκει στην πρώτη δεκάδα των πιο ισχυρών θεραπευτικών φυτών στον κόσμο. Έχει ολόκληρη τη σειρά των βιταμινών Β, τη βιταμίνη Κ, αλλά και την Ε , ω-3, ω-6, ω-7 έλαια αλλά και φλαβονοειδή, φυτοστερόλες, ανόργανα άλατα κλπ.
3,50€

Καρότο Σκόνη

Τα καρότα αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, παρέχοντάς μας το υπερδιπλάσιο της ημερήσιας δόσης μας (210%). Μας προσφέρουν το 6% της ημερήσιας δόσης μας σε βιταμίνη C, το 2% της δόσης μας σε ασβέστιο αλλά και σίδηρο.
1,60€

Κινόα - Quinoa

Σπόρος υψηλής διατροφικής αξίας! Η Κινόα είχε μεγάλη διατροφική σημασία για τους προ-Κολόμβιους πολιτισμούς των Άνδεων. Ήταν η δεύτερη κύρια τροφή μετά την πατάτα και ακολουθούνταν από το καλαμπόκι. Σήμερα χαίρει υψηλής εκτίμησης για τη διατροφική του αξία και τα Ηνωμένα Έθνη το έχουν κατατάξει ως υπερτροφή για την υψηλή του περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (13%).
0,80€

Κουρκουμάς

Ο κίτρινος Θυσαυρός! Ο κουρκουμάς έχει πολύ καλή δράση στο πεπτικό σύστημα. Ανακουφίζει σχεδόν όλες τις αλλεργικές καταστάσεις, δερματικές και αναπνευστικές. Είναι κύριο συστατικό του κάρυ και της αγγλικής μουστάρδας.
0,70€
"