Εγκέφαλος και μνήμη

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Gotu Kola σκόνη

Κατά του στρές και της κατάθλιψης.Στην Ινδία το Gotu Kola θεωρείται ίσως το πιο 'πνευματικό' από όλα τα βότανα. Θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά αναζωογονητικά βότανα στην Αγιουβερδική ιατρική.
5,40€

Guarana, γκουαράνα σκόνη

Ενισχύει τις αθλητικές επιδόσεις και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.Βοηθάει μέσω του εγκεφάλου την σωματική απόδοση, όπως επίσης και την πνευματική απόδοση επίσης βοηθάει με την περιεκτικότητά της σε καφεΐνη στην απελευθέρωση ενέργειας από τον μεταβολισμό του λίπους (λιπόλυση).
9,30€

Matcha Tea

Το πιο δημοφιλές πράσινο τσάι στον κόσμο ,αφού περιέχει 135 φορές περισσότερα αντιοξειδοτικά από ένα απλό πράσινο τσάι.
7,20€

Moringa σκόνη

Το Δέντρο Θαύμα ! Τα διάφορα συστατικά του Moringa είναι γνωστό ότι έχουν, μεταξύ άλλων ιδιοτήτων, αντι-διαβητικές, αντι-υπερτασικές, αντι-φλεγμονώδείς, αντι-μικροβιακές, αντι-ιικές, αντι-παρασιτικές και αντι-καρκινικές ιδιότητες.
5,60€

Rhodiola Rosea σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
14,30€ 10,01€

Spirulina Σπιρουλίνα σκόνη

Η τροφή των Αστροναυτών της NASA! H σπιρουλίνα είναι το θαύμα της φύσης. Είναι ένα φύκι το οποίο περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και λέγεται ότι ενισχύει την άμυνα του οργανισμού προσφέροντας ενέργεια, διαύγεια και αντοχή.
3,50€
"