Καρδιά Χοληστερίνη Σάκχαρο

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Rosehip Άγριας Τριανταφυλλιάς σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
4,00€

Suma Root σκόνη

Η τροφή του αθλητή! Η ρίζα Suma χρησιμοποιείται από πολλούς αθλητές παγκοσμίως για την ενίσχυση της απόδοσής τους. Μάλιστα αποκαλείται και «το Ρωσικό Μυστικό», αφού χρησιμοποιήθηκε από τους Ρώσους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων .
7,00€

Tribulus Terrestris Τριβόλι σκόνη

Φυσική υποστήριξη Γονιμότητας! Το Tribulus terrestris έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην αρχαία Ελλάδα, την Ινδία και την Αφρική για την υποστήριξη της γονιμότητας και την ανανέωσης του σώματος.
6,00€

Wheatgrass powder, σιταρόχορτο σκόνη

Για αποτοξίνωση και Αναγέννηση! Το σιταρόχορτο έχει ευρέως αναγνωριστεί για τις καθαριστικές, αποτοξινωτικές του ιδιότητες, την ικανότητα αναγέννησης κυττάρων και την ευκολία στη χρήση και την αφομοίωση από όλους τους οργανισμούς.
3,04€

Αρόνιας καρποί

Υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες! Η αρώνια θεωρείται είδος πολύτιμο για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες, λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε ζωτικές πολυφαινόλες (πέντε φορές περισσότερο από τα σταφύλια).
3,00€

Γλυκομαννάνη (konjac powder,glucomannan)

Συμβάλει στην απώλεια βάρους! Η γλυκομαννάνη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και μελετήθηκε από τους Κινέζους, ενώ οι θεραπευτικές της ιδιότητες περιεγράφηκαν για πρώτη φορά στο Shen Nong Materia Medica (κινέζικο βιβλίο γεωργικών και φαρμακευτικών φυτών) κατά τη διάρκεια της Δυτικής Δυναστείας των Χαν.
4,95€
"