Απώλεια βάρους - Μεταβολισμός

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Rice Protein πρωτεϊνη ρυζιού σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
2,50€

Spirulina Σπιρουλίνα σκόνη

Η τροφή των Αστροναυτών της NASA! H σπιρουλίνα είναι το θαύμα της φύσης. Είναι ένα φύκι το οποίο περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και λέγεται ότι ενισχύει την άμυνα του οργανισμού προσφέροντας ενέργεια, διαύγεια και αντοχή.
3,50€

Γλυκομαννάνη (konjac powder,glucomannan)

Συμβάλει στην απώλεια βάρους! Η γλυκομαννάνη χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και μελετήθηκε από τους Κινέζους, ενώ οι θεραπευτικές της ιδιότητες περιεγράφηκαν για πρώτη φορά στο Shen Nong Materia Medica (κινέζικο βιβλίο γεωργικών και φαρμακευτικών φυτών) κατά τη διάρκεια της Δυτικής Δυναστείας των Χαν.
4,95€

Ερυθριτόλη Κρυσταλλική

Η ερυθριτόλη είναι μια γλυκαντική ουσία χαμηλής θερμιδικής αξίας.
1,00€

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος 80%

Ο ορός γάλακτος είναι πολύ υψηλή πηγή πρωτεΐνης και αμινοξέων. Για τους αθλητές και τις αυξημένες απαιτήσεις τους σε ότι αφορά την προστασία του μυϊκού τους ιστού, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος αποτελεί μια κλασική, δοκιμασμένη επιλογή. (Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 80%)
7,50€

Στέβια με Ερυθριτόλη 1:1

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 500gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
5,20€
"