Αύξηση ερωτικής διάθεσης - Libido

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

He Shou Wu (Fo ti) σκόνη

Επιλέξτε τα γραμμάρια του προϊόντος που θέλετε να παραλάβετε, ελάχιστη συσκευασία τα 100gr - Superfoods Υπερτροφές Ypertrofes.
13,40€ 8,04€

Horny Goat σκόνη

To No1 φυτικό αφροδισιακό.Το Horny Goat Weed αναστέλλει το ένζυμο ακετυλοχολινεστεράση (AChE). Αναστέλλοντας το AChE, οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα των βασικών νευροδιαβιβαστών που σχετίζονται με τη σεξουαλική διέγερση. Το Horny Goat Weed αυξάνει επίσης την παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία είναι κυρίως υπεύθυνη για τη σεξουαλική επιθυμία.
8,50€

Maca Μακα σκόνη

Αυξάνει την λίμπιντο ,την αντοχή και την ενέργεια.Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για την τόνωση της λίμπιντο σε άντρες και γυναίκες και την αύξηση της αντοχής και της ενέργειας που οφείλεται πιθανότατα στον ψευδάργυρο και το μαγνήσιο, τα οποία συμβάλλουν στην υγιή σεξουαλική λειτουργία και βοηθούν το σώμα να αντιμετωπίσει φυσικά το άγχος.
2,80€

Mucuna Pruriens σκόνη

Βελτιώνει την λίμπιντο Φυσικά! Έρευνα δείχνει ότι η MUCUNA αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, το βάρος των όρχεων, το μέγεθος των σπερματοδόχων κύστεων, καθώς και προωθεί την ανάπτυξη των αναπαραγωγικών οργάνων.
7,15€

Reishi Mushroom Γανόδερμα σκόνη

Το κορυφαίο Μανιτάρι ! Το Γανόδερμα είναι ένα μανιτάρι το οποίο χρησιμοποιείτο στην Ιαπωνία και στην Κίνα για πάνω από 2.000 χρόνια στα πλαίσια της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρική, και θεωρείτο το βότανο που μπορούσε να εξασφαλίσει την νεότητα και την μακροζωία.
7,00€

Suma Root σκόνη

Η τροφή του αθλητή! Η ρίζα Suma χρησιμοποιείται από πολλούς αθλητές παγκοσμίως για την ενίσχυση της απόδοσής τους. Μάλιστα αποκαλείται και «το Ρωσικό Μυστικό», αφού χρησιμοποιήθηκε από τους Ρώσους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων .
7,00€
"